Min drömtjej blev verkligen.


Jag har träffat min drömtjej på XL-dating.se Jag är bara så glad för nu jag tror att mitt liv ser helt underbara. För kanske ett halvår sedan jag gjorde en profil på XL-dating.se eftersom jag var trött på att vara ensam och trött på att det var min slanka och "Fitte" vänner som hade söta älskare. Jag vill bara insåg att jag åldras är superslimmad, men har tagit beslutet att jag kommer att leva friskare, bli lyckligare och göra mer för mig själv. En av de saker jag har gjort för mig själv är så representerar en Nätdejting profil.

 

Jag fick ganska snabbt kontakt med några flickor. Mycket olika flickor, med alla typer av intressen och med mycket olika åsikter om hur de tror att en flickvän ska vara. Och det faktum att du bara få lite bakgrund om flickorna innebär att det är lättare att identifiera några tjejer som skulle kunna vara en dating eller ens en flickvän ämne.

 

Bland mina kontakter var speciellt en som fortsatte att vara spännande. Jag upptäckte att jag alltid letat efter ett svar från hennes första, och att jag skulle bli lite besviken om hon bara hade haft tid att svara på mitt budskap. Det kan vara ett tecken på att hon vaknade något inom mig.

 

Eftersom jag inte kunde låta bli att skriva om viktigare saker för henne. Om saker som betyder i mitt liv. Hon svarade med samma öppenhet och långsamt blev mer och mer känslor i våra skrifter. Vi började kalla varandra. De var både bra och dåligt. Det var bra att prata med henne. Hon har en vacker röst, hon är söt, smart och bra att prata med. Det dåliga är att vi pratar tillsammans i timmar, så våra telefonräkningar har varit skyhöga.

 

Sen möter vi äntligen rätt. För mig var det som om det enda jag saknade var att erfarenheten hennes personlighet i verkliga livet. Vi hade planerat vår dag så att vi skulle träffas på ett café och dricker kaffe och pratar. Senare hade vi verkade äta på en fin restaurang. Om allt gick fel, skulle sista delen så annulleras, Vad får jag hoppades skulle hända.

 

Men jag behöver nu inte oroa dig! Från det ögonblick som min dag gick in i kaféet, var jag såld! Kom igen, var hon vacker! De vackra långa röda hår, kastanj ögon med en munter glimt och en magnifik leende mun. Hon hade vackra, kvinnliga kurvor och en otrolig karisma.

 

Vi fick vårt kaffe, och sedan prata annars. Tiden flög och jag kunde känna att jag var mer och mer förälskad i henne. Och det mest fantastiska var att jag kunde känna att hon kände på samma sätt. Vi gick till restaurangen arm i arm, åt god mat och drack fina viner.

 

När kvällen gled in natten, gick vi tillsammans till hennes hem. Hela kvällen var såsom i en saga, så det var helt naturligt att vi ska vara tillsammans. Jag bara visste att min drömtjej var verklig. Vi har varit tillsammans sedan dess, och nu är vi officiellt förlovade!

 

De bästa hälsningar

Nisse

 

Ingen


Top 11 gillar

Här är listan över dem som andra användare gillar mest. För att komma med på listan behöver användarna på sajten bara besöka din profil och klicka på gillar

Xl-dating.se Chat

Öppna chatticon
alla
Loading...
Loading...